Skip to content

Despre mine

Născut în Suceava, crescut în Bacău, student în Bucureşti.

Am 24 de ani, plini, ai mei, căutaţi, experimentaţi, trăiţi cu bucurii, împliniri, reuşite, despărţiri, mahmureli, îmbrăţişări, cărţi, muzică, zâmbete şi lacrimi, deznădejde şi forţă, hotărâre si voinţă. Multă.

1-4 m-a prins la Şcoala nr. 10 din Suceava, cartierul Burdujeni. Acolo l-am cunoscut pe primul meu model din viaţă: domnul învăţător. Au încărcătură puternică aceste două cuvinte, pentru că acest om m-a învăţat să privesc întotdeauna în sus – e drept, şi el e foarte înalt 🙂 .

5-8 a însemnat o perioadă neagră: mutat la casă, colegi de clasă noi, alţi vecini, prieteni ioc, bătăi tâmpite din nimic, pubertate cât încape şi cam atât.

În liceu a trebuit să scap repede de un complex cretin de inferioritate – da, am avut 1,49 metri (adică 149 de centimetri) când am intrat în clasa a 9-a. Am scăpat repede de el, înainte de a 10-a, când am crescut cât alţii-n 5. Perioada asta m-a prins în capătul oraşului Bacău, au fost 4 ani în care făceam naveta cu autobuzul în fiecare zi şi în care am reuşit să recunosc aproape toţi hoţii de buzunare – desigur, această bază de date a fost doar una internă, n-am facut-o publică atunci, iar acum nu o mai ţin minte :-D.

Capătul oraşului a însemnat de fapt un început: Grupul Şcolar Industrial Construcţii de Maşini “Dumitru Mangeron” (aka Industrial nr. 2, mai nou Colegiul Tehnic “D. Mangeron”) şi Asociaţia Culturală NOVA, o entitate de care a cărei existenţă am fost, sunt şi voi fi foarte mândru.

Urmează să mai scriu despre mine. Altădată şi poate în altă formă. Până atunci, bucură-te!

View Alin Iventa's profile on LinkedIn View Alin Iventa's profile on Facebook View Alin Iventa's profile on Flickr View Alin Iventa's profile on Twitter
Advertisements
8 Comments leave one →
 1. CiubY (nimik mai mult) permalink
  August 10, 2008 20:06

  ce mai faci ma aline ? ai ramas “la fel” : acelasi LOOK, aceeasi FREZA, la fel de PITIC nu stiu daca mai esti pt ca nu ne-am mai vazut de ceva timp…te-ai apucat de fumat ? (rusine sa-mi fie ca te-am invatat (corupt) ).trimitemi si tu un mail si zimi despre tine…BAFTA de la CiubY…

 2. July 20, 2009 17:34

  L-am observat de vreo 2 saptamani, ca de atunci te-ai apucat din nou de scris 🙂 Am scris iecsact asa cum simt. Si da, poza spune mai multe 😛

 3. desideria09 permalink
  July 20, 2009 18:15

  Nu stiu cum e aia cu m-am apucat din nou… Ca nu cred ca m-am oprit deloc :D. Dar, daca asa ti s-a parut tie… ok.

 4. desideria09 permalink
  July 24, 2009 13:00

  Ca tot ma amuzam eu de tine ca nu ai observat pana acum login-ul (de vreo luna si mai bine), iaca nici eu nu am observat ce ai pus aici. Nu-i rau, dar eu as fi scris altfel. Oricum poza spune mai multe 😛 .

 5. luana permalink
  August 5, 2009 22:45

  ola fratelo como te va la vida me encanta tu blog ..eres la pollaaaaaaaaaaa..besoos gordoo

  • August 6, 2009 08:20

   me va bien, guapa! y pa’ ti?

 6. talc permalink
  August 8, 2009 15:54

  prea gay blogul asta ..

  • August 10, 2009 14:37

   Apreciez sinceritate. De preferat, atunci cand e (si) argumentata 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: